viernes, 2 de noviembre de 2018

Avituallaments


Quan ens trobem a dos setmanes de la realització del Pegotrail el 18 de novembre d'este 2018, és el moment d'anar donant les ultimes informacions, cal mostrar el circuit de l'esprint que com tots ja saben té la distància de 13 quilòmetres i coincidix amb el que realitzaran els caminants. També indicarem on estaran ubicats els avituallaments.


Com es pot veure en el vídeo del circuit de la prova esprint, este coincidix amb el de 21 quilòmetres en els seus primers dotze quilòmetres pel que també coincidixen els avituallaments.
Durant el circuit disposarem de cinc avituallaments dels què dos comptaran amb aliments sòlids i líquids, i els tres restants només liquid. 


El primer avituallament estarà situat aproximadament en el quilòmetre 4 a una altura sobre el nivell del mar de 390 metres aproximadament i constara d'avituallament liquid.
El segon lloc d'aprovisionament es trobarà en el quilòmetre 7,5 aproximadament i ja constara de material solid, i també del liquid, i es troba a una altura sobre el nivell del mar de 544 metres.


El tercer lloc per a avituallar-se serà només de liquid i el trobarem aproximadament a 11,5 quilòmetres de l'eixida i estarem a una altura sobre el nivell del mar de 125 metres.
El quart avituallament que coincidix amb el segon tornarà a ser solid i liquid i es troba a 14 quilòmetres de l'eixida i a una altura de 544 metres.
I per ultime el quint avituallament, que coincidix amb el tercer serà de liquid i es troba molt prop de meta, el quilòmetre 19,5.


Estos són els avituallaments que ens trobarem durant tot el recorregut del Pegotrail, però en la linea de meta comptarem amb avituallament liquid i solid, i a demés comptarem amb una graellada per a cada corredor.

No hay comentarios:

Publicar un comentario