sábado, 8 de septiembre de 2018

Pegotrail


El "Pegotrail" naix amb la intenció de posar en valor i promoure la disciplina del “ Trail Running”, que no és una altra cosa que córrer per sendes, per boscos i per la muntanya. 


En els últims anys el trail running hi ha experimentat un creixement impressionant i cada vegada hi ha més persones aficionades a córrer per sendes de muntanya que busquen noves carreres, nous reptes, en definitiva nous desafiaments.
Dorsal 19 amb l'organització del "Pegotrail" pretén donar a conéixer esta especialitat atlètica a Pego i mostrar a tots els que els agrade córrer les nostres muntanyes. Pego, a l'estar situat en una gran depressió rodejat de muntanyes hi ha la possibilitat de practicar esta especialitat per diferents llocs i amb diferents dificultats, la constant visió del mar fa que les nostres muntanyes posseïsquen unes vistes impressionants.
Són tantes les possibilitats que oferix el nostre terme municipal per a practicar el “trail running”que davant de l'oportunitat de formar part del Circuit Trail Marina ens hem decidit a organitzar el "Pegotrail" el 18 de novembre de 2018.


Córrer per les muntanyes reporta tantes satisfaccions que cal voler-lo com és, amb els seus pendents, amb els seus terrenys tècnics, amb el risc i l'adrenalina, amb la fatiga i amb les vistes úniques. És una forma de veure-ho, per descomptat, però ara també ens ho podem prendre al peu de la lletra i experimentar-ho en el "Pegotrail".

No hay comentarios:

Publicar un comentario