martes, 25 de septiembre de 2018

I Circuit de Trail de la Marina, en marxa


En la Casa de Cultura de Pego vam poder acudir divendres passat a la presentació del I Circuit de Trail de la Marina, ens van mostrar les principals característiques d'este nou circuit de carreres i ens vam poder assabentar de quals són les seues normes per a poder participar així com totes les carreres que el formaran, una informació que es pot trobar en: https://www.mychip.es/circuit/circuit-trail-marinacircuit-trail-marina.



Encara que el motiu de l'acte sempre va ser el de donar informació, cal ressaltar que va servir també com un lloc de trobada de diferents clubs de corredors de la Marina, una trobada que no sols era per a corredors de muntanya sinó de qualsevol classe de corredors i això desperta noves expectatives per als clubs.
Tots som conscients de les diferències que existixen entre la muntanya i l'asfalt, amb una senzilla mirada al public que va assistir es podien veure les diferències, les camisetes ho deixaven clar, d'ací la importància de la trobada i del bon ambient que es respirava en el piscolabis posterior.


La missió de l'acte era donar a conéixer, presentar una activitat, però vam eixir d'allí amb la certesa que es poden complementar l'asfalt i la muntanya. És cert, podrem tindre preferència per una especialitat o per una altra però el I Circuit de Trail de la Marina ens invita a un desafiament.
Un desafiament no sols per als corredors del pla que ens anem a atrevir a pujar a la muntanya sinó també per als corredors de la muntanya perquè s'atrevisquen a abaixar al pla. Un desafiament senzill, posar la carrera a peu al mig d'estes activitats, perquè sentim el desafiament de descobrir i transmetre la mística de la carrera a peu allí on ella es trobe.
Eixir de la nostra especialitat no sols fa bé, sinó que transforma la forma de veure la carrera a peu, però açò només ho podem fer si assumim els somnis dels nostres companys i els transformem en projectes futurs.


El que era una mostra de carreres de muntanya va convertir al Casa de Cultura en un lloc de trobada entre dos “cultures” de la carrera a peu, una espècie de celebració dual, una festa del “trail” i “de l'asfalt”.
Dorsal 19 intentara mantindre estes costums, oferint la carrera a peu com a centre de l'activitat esportiva.

No hay comentarios:

Publicar un comentario